ŞEKER HAMURU VE DOĞAL SÜT KREMASI KULLANARAK HAZIRLADIĞIMIZ DOĞUM GÜNÜ PASTALARIMIZ ANKARA'DA BUTİK PASTA YAPIMINA FARKLI BİR BAKIŞ KAZANDIRIYOR.
20 Ekim 2009 Salı
Mimar Pastası
Üzerinde çok özenerek ve zevk alarak çalıştığımız bir başka pasta modeliydi bu.
Özge Hanım bizim için gereken bütün detayları bir epostada anlatmıştı zaten.
Mimar bir bey, Beşiktaş taraftarı ve İstanbul'daki Kanyon alışveriş merkezinin mimarisini çok beğeniyor, bir de bir eli klavyede bir eli mousun üzerinde olacak...
Bu durumda tasarımı yapmak hiç de zor olmadı bizim için.
Pastamızın içeriği çikolatalıydı. Öğrendiğimize göre herkesin çok beğenisini kazanmış :)
Nice mutlu yaşlar diliyoruz...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder