21 Haziran 2009 Pazar

Nuran Kansu ile Masal Günleri Karamela'da...


Kışın keyifle hazırlanıp küçük dostlarımızla birlikte yaptığımız etkinliklerimizi yaz tatilini değerlendirmek isteyen aileler için değişik ve renkli programlar dahilinde yeniden gerçekleştireceğiz.



MASAL GÜNLERİ

Okullar kapandı. Hafta içinde "Masal Günlerine" ne dersiniz?
Nuran Kansu "Masal Gunleri" etkinliginde çocuklarla bir araya gelecek.
Çocuklar birbirinden güzel hikayeler dinleyecek, hikaye kahramanlarından en çok sevdiklerinin kuklasını yapacak ve sonra hep birlikte dinledikleri hikayeyi kuklalarıyla canlandıracaklar.

Çocuklar birbirinden güzel hikayeler dinleyecek ve kendi hikaye kitaplarını yapacaklar. Hikaye kitapları bir dahaki etkinlik günümüze kadar Karamela Pasta Evi'nde sergilendikten sonra sahipleri tarfından alınabilecek.

Çocuklar biribirinden güzel ingilizce hikaye kitapları dinleyecek ve ister kukla yapacak ve hikayeyei ingilizce canlandıracaklar, isterlerse ingilizce hikaye kitaplarını oluşturacaklar.

Çocukların eğlenerek dinleme becerilerini, hayal güçlerini, el becerilerini geliştirecek ve kendilerini farklı bir şekilde ifade etme şansı yakalayacakları bu güzel etkinliğin sonunda Karamela Pasta Evi'nin çocuklar için özel bir ikramı olacak.

Lütfen ayrintili bilgi ve rezervasyon icin arayin: (312) 440 44 46

Çoklu Zeka ve Duygusal Zeka Çalışmalarıyla tanınan Okul ve Aile Eğitim Danışmanı Nuran Kansu'nun sitesine ulaşmak için : http://www.oncecocuklar.com/

Hepinizi bekliyoruz.
Karamela Pasta Evi
http://www.karamelapastaevi.com/
(312) 440 44 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder