25 Haziran 2009 Perşembe

Batman Figürlü Pasta


Bu da yine erkek çocuklar arasında çok popüler olan Batman figürlü ve temanın ayrılmaz parçası yarasalarla zenginleştirilmiş bir pasta!
İçi çikolatalı ve fıstıklı. Dora'ya sevdikleriyle birlikte nice mutlu yaşlar diliyoruz...

24 Haziran 2009 Çarşamba

Tiger Pasta



Sevgili arkadaşım Azerciğim'in ilk göz ağrısı Leyla'sı için yaptırdığı Tiger karakterinin 3 boyutlu pastası :)

21 Haziran 2009 Pazar

Nuran Kansu ile Masal Günleri Karamela'da...


Kışın keyifle hazırlanıp küçük dostlarımızla birlikte yaptığımız etkinliklerimizi yaz tatilini değerlendirmek isteyen aileler için değişik ve renkli programlar dahilinde yeniden gerçekleştireceğiz.



MASAL GÜNLERİ

Okullar kapandı. Hafta içinde "Masal Günlerine" ne dersiniz?
Nuran Kansu "Masal Gunleri" etkinliginde çocuklarla bir araya gelecek.
Çocuklar birbirinden güzel hikayeler dinleyecek, hikaye kahramanlarından en çok sevdiklerinin kuklasını yapacak ve sonra hep birlikte dinledikleri hikayeyi kuklalarıyla canlandıracaklar.

Çocuklar birbirinden güzel hikayeler dinleyecek ve kendi hikaye kitaplarını yapacaklar. Hikaye kitapları bir dahaki etkinlik günümüze kadar Karamela Pasta Evi'nde sergilendikten sonra sahipleri tarfından alınabilecek.

Çocuklar biribirinden güzel ingilizce hikaye kitapları dinleyecek ve ister kukla yapacak ve hikayeyei ingilizce canlandıracaklar, isterlerse ingilizce hikaye kitaplarını oluşturacaklar.

Çocukların eğlenerek dinleme becerilerini, hayal güçlerini, el becerilerini geliştirecek ve kendilerini farklı bir şekilde ifade etme şansı yakalayacakları bu güzel etkinliğin sonunda Karamela Pasta Evi'nin çocuklar için özel bir ikramı olacak.

Lütfen ayrintili bilgi ve rezervasyon icin arayin: (312) 440 44 46

Çoklu Zeka ve Duygusal Zeka Çalışmalarıyla tanınan Okul ve Aile Eğitim Danışmanı Nuran Kansu'nun sitesine ulaşmak için : http://www.oncecocuklar.com/

Hepinizi bekliyoruz.
Karamela Pasta Evi
http://www.karamelapastaevi.com/
(312) 440 44 46

19 Haziran 2009 Cuma

Baba Pastası


Babalar gününüz kutlu olsun!...
Posted by Picasa

18 Haziran 2009 Perşembe

Benten (Ben10) Pasta


Oğluşumun sevimli, canayakın ve afacan arkadaşı Can için yaptığımız pasta, bu aralar erkek çocuklar arasında çok popüler olna bir temaya sahip. Omintrix denilen bir saatle pastanın üzerindeki yaratıklara (hatta hepsi sğmadı :) dönüşen Ben10 kötülere karşı savaşan bir karakter!... Şirin Can'ımıza dünya tatlısı annesi ve babacığıyla mutlu, sağlıklı, uzun bir ömür diliyoruz...

NOT: bir diğer benten modeli için şu linke tıklayın...

15 Haziran 2009 Pazartesi

Şimşek Mcqueen Pasta Arda için yapıldı


Minik Devler Anaokulu'nun yakışıklı abisi Arda için istendi bu pasta. Çocukların çok sevdiği, çikolatalı ve üzeri süt kreması ile kaplı bu sevimli arabanın kırıntısı bile kalmamış diye duyduk ve çok mutlu olduk :)
İyi ki doğdun Arda, sana mutlu sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz...
Posted by Picasa

4 Haziran 2009 Perşembe

Ariel Pasta


Perim Hanım'ın cici kızı için istemiş olduğu bu pasta çikolatalı ve fıstıklı olarak yapıldı. Keki kakaolu, ara kreması ise çikolatalı pastacı kreması. Üzeri yine süt kreması ile kaplandı ve doğum günü kutlamasına Ariel de katılmış oldu.
Biz de sevgili Deniz'e sevdikleriyle birlikte, mutlu, sağlıklı nice yaşlar diliyoruz...

2 Haziran 2009 Salı

Çağan'ın Garfield Pastası


Halasının kıvırcık kuzusu, kendisiyle özdeşleştirdiği Garfield pastayı görünce "tamammm işte bu olsun!" diye seçimini yaptı.
Arkadaşlarıyla birlikte afiyetle yedikleri pastadan geriye kalan patiler de evdeki abiye ayrılmış ve duyduk ki en lezzetli yeri de bol kremalı patileriymiş :)

Uzun, mutlu , sağlıklı ve harika yaşlar diliyorum oğluşuma...

1 Haziran 2009 Pazartesi

Lashyn'in Hello Kitty Pastası


Lashyn'in okuldaki kutlaması için seçmiş olduğu pastası da buydu.
Kakaolu pandispanya, çikolatalı pastacı kreması ve parça çikolatalı pastamızın üzerindeki kaplaması ise yine doğal süt kreması kullanılarak tamamlandı. Tekrar mutlu yaşlar diliyoruz...
Posted by Picasa