3 Kasım 2008 Pazartesi

Kanal B'deydik...





Kanal B'de Bizbize Programı'na konuk olduk. Sevgili Ayşe Hanım ve ekip önce pastaevimize gelerek bizi ziyaret ettiler. Kursumuzdan ve pastaevimizden görüntüler aldılar ve ertesi gün için bizi kanala davet ettiler.

Üzerimizde canlı yayın olmasının verdiği bir heyecan vardı ama ekibin sıcaklığı karşısında heyecandan eser kalmadı ve kendimizi gerçekten bizbize bir sohbetin içinde buluverdik.

Bavullarının üzerinde kurulmuş balayına gitmeye hazırlanan çiftimiz ise epey meşhur oldular ve hala bizim pasta dolabının içinde beklemeye devam ediyorlar :)
Posted by Picasa

2 Kasım 2008 Pazar

İlk siparişimiz...


Sevgili Safinazcığıma teşekkürler...
Posted by Picasa

1 Kasım 2008 Cumartesi

...ve Karamela açıldı!...

Evde başlayan pasta yapma maceramız bizi Karamela'nın açılışına kadar getirdi :)
Dolabıydı, fırınıydı, tezgahıydı, koltuğuydu derken ne çok ayrıntı varmış meğer. Tam bu da halloldu derken bir de bakıyoruz ki eksik diz boyu. Ha gayret diye diye 1 Kasım 2008 tarihi Karamelanın doğum günü olarak belirlendi.


Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkürlerimiz sonsuz tabi ki...

Canla başla birbirinden güzel ürünleri hangi arada çıkardığını bile anlayamadığımız, yetenekli ve çalışkan Yaşar Ustamız'ın Karamela'da uzun yıllar bizimle birlikte olmasını umuyoruz.


Butik tarzda çalışmayı prensip edindiğimiz pastaevimizde tamamen sizlere özel olarak hazırlanan pasta, börek ve kurabiyelerin yanı sıra günlük lezzetlere de yer veriyoruz. Mis gibi tereyağlı ama yağ oranı düşük tariflerle yola çıktık. Ürünlerimizin hiç bir aşamasında sanayi tipi girdiler, katkı maddeleri ve hidrojenize yağlar kullanmıyoruz. Pastalarımızın üzerinde Pınar marka tamamen doğal süt kremasını hazır krem şantilere tercih ediyoruz. Hem sağlıklı hem de lezzetli ürünler sunmayı prensip edindik.


Bu adresimizde sizinle pastalarımızın ufak hikayelerini, kurs görüntülerimizi ve kendi maceralarımızı paylaşacağız.
Sevgilerimizle....

Karamela Pastaevi Ekibi
Posted by Picasa